Blogs

Wet, oil-free roasting for legumes

Technology

  • Improved water and oil holding
  • Decreased solubility
  • Improved digestibility of protein and starch


technology
Bilde blogam_ENG

The Properties Of Legumes And Their Treatment And Processing Possibilities: A Review

Abstract

Today the demand for plant-based protein is growing rapidly due to increased awareness of animal protein growing costs and limited supply and has been highly related to biodiversity loss, climate change, and 

Pupu un bekona zupa

Jums būs nepieciešams * Kaltētās cūku pupas iemērc aukstā ūdenī uz 8 stundām vai uz nakti. Visus dārzeņus nomizoun sagriež

Read More »

Falafels no cūku pupām

Jums būs nepieciešams * Lobītās cūku pupas rūpīgi noskalo no miltiem, iemērc ūdenī un atstāj uz nakti uzbriest. Katliņā uzvāra ūdeni,

Read More »

Cūku pupu un biešu humuss

Jums būs nepieciešams * Cūku pupas nomazgā un liek mērcēties ūdenī uz nakti. Katliņā uzvāra ūdeni, pievieno šķipsniņu sāls, ieber cūku pupas

Read More »
Iepirkšanās grozs
Ienākt

Nav izveidots konts?

Sazinies ar mums

Sociālie tīkli