Vaučers eksperimentālās izstrādes veikšanai
Vaučers eksperimentālās izstrādes veikšanai “Izstrādāt tirgū konkurēt spējīgus pākšaugu krēmus, piemērojot tiem atbilstošu iepakojumu, kas spētu nodrošināt ilgāku uzglabāšanas termiņu,
Today the demand for plant-based protein is growing rapidly due to increased awareness of animal protein growing costs and limited supply and has been highly related to biodiversity loss, climate change, and
Vaučers eksperimentālās izstrādes veikšanai “Izstrādāt tirgū konkurēt spējīgus pākšaugu krēmus, piemērojot tiem atbilstošu iepakojumu, kas spētu nodrošināt ilgāku uzglabāšanas termiņu,
Abstrakts Mūsdienās pieprasījums pēc augu izcelsmes olbaltumvielām strauji pieaug, jo pieaug izpratne par dzīvnieku olbaltumvielu audzēšanas izmaksām un ierobežoto piedāvājumu,
Mūsdienās pieprasījums pēc augu izcelsmes olbaltumvielām strauji pieaug, jo pieaug izpratne par dzīvnieku olbaltumvielu audzēšanas izmaksām un ierobežoto piedāvājumu, un
Jums būs nepieciešams * Sagriež maizi šķēlēs, pārkaisa ar smalki sakapātu timiānu un apslaka ar olīveļļu. Liek uz uzkarsētas grila
Jums būs nepieciešams * Kaltētās pupas uz 8 stundām (vai uz nakti) iemērc aukstā ūdenī. Visus dārzeņus nomazgā, nomizo un
Jums būs nepieciešams * Kaltētās cūku pupas iemērc aukstā ūdenī uz 8 stundām vai uz nakti. Visus dārzeņus nomizoun sagriež
Jums būs nepieciešams * Lobītās cūku pupas rūpīgi noskalo no miltiem, iemērc ūdenī un atstāj uz nakti uzbriest. Katliņā uzvāra ūdeni,
Jums būs nepieciešams * Cūku pupas nomazgā un liek mērcēties ūdenī uz nakti. Katliņā uzvāra ūdeni, pievieno šķipsniņu sāls, ieber cūku pupas
Jums būs nepieciešams * Saputo olas baltumu līdz sāk veidoties putas, pakāpeniski pievieno cukuru un turpina putot līdz olas baltums
Nav izveidots konts?
Izveidot kontu