Pupuchi miltos panēti dārzeņi

Lai pagatavotu šo veselīgi kraukšķīgo dārzeņu maltīti,

Tev vajadzēs:
Pagatavošana

Izvēlies mīļākos dārzeņus – mēs lietojam papriku, sparģeļus, kabačus, brokoļus. Visus sagriez vēlamajā izmērā un formā. Sablendē miltus, pēc tam ieber lielu sauju grauzdēto minipupu un samal, līdz iegūsti vēlamā rupjuma miltus. Mēs izmantojam gan smalki, gan rupji maltus. Sakul olu vai divas (atkarībā no tā, cik dārzeņu panēsi), pieber sāli un piparus. Dziļā pannā karsē fritēšanai piemērotu eļļu. Dārzeņus iemērcē olā, tad miltos un, lai iegūtu kraukšķīgāku garoziņu, šo procesu atkārto. Liec uz pannas un fritē, līdz dārzeņu garoziņa ir zeltaina.

Pilnīgākai garšai pagatavo arī vienkāršu krējuma mērci: skābajam krējumam pieliec svaigu ķiploku, sarīvētu cieto sieru, zaļumus, tējkaroti citrona vai laima sulas, sāli un piparus. Visu sajauc.

Lai labi garšo!

Apskati arī

Līdzīgas receptes