Pupuchi lielākoties ir vairāk nekā desmit veidu grauzdētu cūku pupu produkti, kas bagāti ar pilnvērtīgām augu valsts olbaltumvielām.
Kraukšķīgajās pupās ir septiņas no astoņām būtiskajām aminoskābēm, kas nepieciešamas katra cilvēka veselībai.
Neviens produkts nesatur ĢMO, mākslīgi sintezētas krāsvielas un garšu pastiprinātājus. Lai produkti būtu veselīgāki, tiem ir samazināts tauku saturs, tie ir brīvi no alergēniem, riekstiem, sojas un palmu eļļas, un to pagatavošanā tiek izmantotas tikai dabīgas garšvielas un to maisījumi.
Pupuchi ir inovatīvi, ērti lietojami, veselīgi kārumi un lielisks enerģijas avots. Labs risinājums arī veģetāriešu un vegānu maltīšu daudzveidībai. Kraukšķīgs ēdiena baudīšanas prieks.
Vispārīgi par pupām
Pupas un citi pākšaugi ir vērtīgs ne tikai olbaltumvielu, bet arī komplekso ogļhidrātu avots. Tās veicina novājēšanu, pazemina holesterīna līmeni asinīs, novērš sirds slimības un attīra organismu no toksīniem. Patiesībā tādi ogļhidrāti kā pupas ir pamatā cilvēka bioķīmijai. Tie nepieciešami tāpēc, lai mēs būtu veselīgi, spēcīgi un spētu izdzīvot. Nelietojot ogļhidrātus, var nākties saskarties ar dažādām saslimšanām.
Pupas ir īpaši vērtīgas arī nervu sistēmai un prāta darbībai, jo, pateicoties augstajam olbaltumvielu daudzumam, tās uzlabo smadzeņu darbību un spēju koncentrēties.
Pupas ir pamatu pamats labai veselībai, tāpēc tās jāēd regulāri.